Sectorul 3: Dosar penal în urma surpării malului de pământ soldat cu 2 morți și 4 răniți

Distribuie acest articol!

Poliția Capitalei a deschis dosar penal in rem în urma surpării malului de pământ de luni, soldat cu 2 morți și 4 răniți. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Reamintim că, luni, un mal de pământ s-a surpat peste mai mulți muncitori în apropierea Bibliotecii Naționale din București, iar angajații Inspectoratului de Urgență au intervenit pentru a-i salva.

Două persoane, de 50 și 53 de ani sunt internate la Spitalul Universitar, iar alte două, de 33 și 34 de ani la Spitalu Floreasca. Alte două persoane, în vârstă de aproximativ 50-55 de ani au decedat.

Comunicatul integral al Poliției Capitalei

Ieri, în jurul orei 16:55, Secția 11 Poliție a fost sesizată că pe o stradă din Sectorul 3, mai mulți muncitori care săpau un sanț au fost surprinși de malul de pământ care s-a surpat peste ei.

La fața locului au sosit polițiști ai Secției 11 Poliție care au întreprins activități care să faciliteze intervenția I.S.U..

În urma evenimentului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte patru au fost transportate la unități spitalicești pentru îngrijiri.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: