Sâmbătă e protest la fabrica austriacă de la Rădăuți, împotriva tăierilor ilegale

Cât timp românii au stat în casă chiar s-a furat din codru, ca în codru.

În inima Bucovinei pădurile încep să dispară. Fabrica austriacă din Rădăuți a devenit cancerul Bucovinei. Aceasta înghite lemnul legal și ilegal tăiat din țară. Imaginile din satelit arată dezastrul în care se află România.

Se spune mincinos că nu străinii taie pădurele ci românii. Așa este: împinși în sărăcie bucovinenii au dovenit sclavii companiilor austriece. În mod intenționat nu s-au creat locuri de muncă și nu s-a permis dezvoltarea companiilor românești. Totul este sub un control strict care să permită menținerea puterii unor grupări mafiote.

Cine i-a împins în sărăcie? Poate ne spune Gheorghe Flutur, cel care conduce județul Suceava spre sărăcie de 30 de ani.

Diferența este că românii vor doar să lucreze, dar nu au unde, vor să pună o pâine pe masa copiilor, în timp ce companiile austriece exportă profiturile colosale din tăierile ilegale.

Acest lucru se face cu complicitatea politicienilor români ce și-au dat mâna pentru jaf. Că le spunem liberali sau socialiști nu prea contează: este o cloacă analfabetă și trădătoare ce s-au vândut și au vândit țara pe nimic.

Dar și la nivel local politicienii ascund sau chiar sunt făptașii actelor ilegale. Spre exemplu Niculai Romică Floriștean, viceprimarul din Valea Moldovei, a fost prin în plină criză pandemică cu un întreg camion de lemne, cu numere false și lemn furat. Astfel de infractori comit și ascund faptele ilegale.

În Suceava codrii seculari ai Bucovinei dispar sub protecția lui Gheorghe Flutur. Acesta conduce județul de mai bine de 30 de ani, trecând prin mai multe partide, acum vopsit liberal ca să nu se mai vadă portocaliul mafiot al fostului PDL. Gheorghe Flutur este cel care girează defrișarea codrilor seculari.

Priviți aceste imagini ale trădării, ele vă spun totul. O să vină cu justificări și minciuni, dar voi aveți ochi să vedeți și nu mai suportați nesimțirea și trădarea.

Protestul va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2020, la ora 12 pe strada Austria din Rădăuți.

Participanții cer exploatarea sustenabilă a pădurilor României și investirea profiturilor colosale în România.

Ei cer și producții locale de mobilă și nu export de materie primă, așa cum se face astăzi.

Un protest similar s-a desfăsurat la Sebeș și care a adunat o mulțime impresionantă.

%d blogeri au apreciat: