Internațional

Rușii se laudă că au făcut prăpăd: în doar 24 de ore am ucis peste 1200 de soldați ucraineni

Generalul Igor Konașenkov susține că, în doar 24 de ore, trupele rusești au eliminat peste 1200 de soldați ucraineni și au distrus zeci de tancuri și vehicule de luptă.„În ultimele 24 de ore, în operațiunile lor din teren, forțele ruse au eliminat 48 de tancuri, 46 de vehicule de luptă de infanterie, alte 37 de vehicule blindate de luptă, 8 camionete cu mitraliere de calibru mare și peste 1.200 de militari ucraineni”, a explicat generalul, conform TASS.

Rusia admite avansarea ucrainenilor, tocmai de aceea ei susțin că s-au reorganizat. Rușii arată că ucrainenii au mobilizat brigada 128, redistribuită din vestul Ucrainei pentru a participa la ofensivă, a spus Konașenkov.

,,Cinci militari din acea brigadă și-au depus armele și s-au predat”, a spus purtătorul de cuvânt.

Forțele ruse au lansat lovituri cu arme de precizie la sol, eliminând peste 200 de militanți ucraineni și aproximativ 40 de mercenari străini în regiunea Dnepropetrovsk, a raportat Konașenkov

„Loviturile cu arme de precizie la sol în zona așezării Aleksandrovka din regiunea Dnepropetrovsk au distrus următoarele ținte: locul de desfășurare temporară și un depozit de muniții al brigăzii 1 de tancuri a armatei ucrainene. Grevele au eliminat peste 200 de militanți, inclusiv aproximativ 40 de mercenari străini, peste 20 de vehicule blindate și o cantitate mare de obuze de artilerie”, a spus purtătorul de cuvânt.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button