Magazin

Reguli stricte în casa lui Teo Trandafir

După multe schimbări din viața ei, Teo Trandafir a decis să își achiziționeze o vilă în care să stea alături de fiica ei. O casă nouă a venit și cu reguli noi pe care le-a impus de la început.

„Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat. Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta. Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi. Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat”, declara Teo.

„A trecut mult timp de când am achiziționat casa. Și s-au întâmplat multe lucruri. Nu am putut să achit o canapea, după aceea, modelul respectiv nu s-a mai fabricat. După ce am achitat-o a trebuit să stau să aștept… Adică niște întâmplări pe care, dacă le povestești, jur că sunt din sfera absurdului. Nu ai cum așa ceva! Numai mie mi se poate întâmpla!”, povestea Teo Trandafir.

Una din regulile pe care le-a impus aceasta este de a nu găti în propria bucătărie, preferând stilul de mâncare raw, pentru o viață cât mai sănătoasă. O altă regula stabilită de Teo Trandafir este de a nu avea Wi-Fi în casă. Vedeta consideră că timpul petrecut cu fiica sa și prietenii săi fiind mult mai important.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Teo Trandafir

Back to top button