Știrile 60m.RO

Putin laudă relațiile bune cu austriecii și alți „oameni de rând” din Occident: „Mulți cetățeni mulțumesc Rusiei”

Opinia oamenilor obișnuiți din Occident nu este supusă schimbărilor în actuala situație politică, cu mulți dintre ei fiind posibilă menținerea unor relații bune. Acest lucru a fost declarat de președintele rus Vladimir Putin în timpul vizitei sale la Centrul de Inovare în Știință și Tehnologie al Universității de Stat din Moscova „Vorobyovy Gory”, scrie lenta.ru.

Președintele rus a declarat că a avut contacte cu austriecii. „Știu că ei tratează țara noastră foarte amabil și, în ciuda oricăror evenimente dramatice care au loc în lume, opiniile lor cu privire la Rusia nu se schimbă, spre deosebire de elitele politice din unele țări, inclusiv cele europene”, a spus Putin.

URSS a acționat ca garant al constituției Republicii Austria, iar mulți cetățeni încă mulțumesc Rusiei pentru acest lucru, a explicat el. Înainte de aceasta, Putin a subliniat că scopul „operațiunii speciale” este de a proteja oamenii și însăși Rusia. Potrivit liderului de la Kremlin, țara nu poate permite amenințări asupra propriilor teritorii istorice.

Sursa foto: Getty Images

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button