Știrile 60m.RO

Propaganda rusă a atins cote maxime. Conversație halucinantă dintre un soldat rus și mama lui: „Voi nu ucideți civili și copii! Ucideți fasciști”

Rușii sunt atât de influențați de propagandă, încât nu au încredere nici în rudele lor care le vorbesc despre atrocitățile din Ucraina. Într-o conversație cu mama lui, un soldat rus îi spune acesteia că a fost trimis să ucidă civili și copii. Femeia este însă convinsă că toți sunt fasciști.

Propaganda Rusiei a influenţat atât de mulţi ruşi încât, aceştia nu mai au încredere nici în rudele lor din Ucraina. Într-o conversaţie cu mama lui, un soldat rus îi spune acesteia că a fost trimis să ucidă civili şi copii, dar femeia este însă convinsă că toţi sunt fascişti.

„ – Fiule, nu te demoraliza! Dacă ai vedea ce fac aştia (ucrainenii) acolo… Voi aveţi o misiune de onoare. Ţine minte asta! -Ce misiune? Să omorâm civili şi copii?! -Nu, voi nu ucideţi civili şi copii! -Crede-mă! -Voi ucideţi fascişti, la ***!”, se arată în conversatia telefonică, potrivit Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button