Pro România, partidul lui Ponta, și-a cumpărat trei mașini din bani publici, într-un singur an. Inclusiv un automobil Tesla

Distribuie acest articol!

Pro România, partidul lui Victor Ponta, și-a cumpărat trei mașini din bani publici într-un singur an. Inclusiv un automobil Tesla, în valoare de 133.000 de euro.

Pro România a cumpărat, într-un singur an, trei mașini în valoare totală de peste 300.000 de euro, scrie Europa Liberă. Formațiunea politică a rămas cu datorii după campania de la alegerile parlamentare, iar creditorii vor să-i execute bunurile. 

Cu banii obținuți din subvenția de la bugetul de stat, Pro România a cumpărat cea mai scumpă mașină înregistrată oficial de un partid. Totul a fost declarat la Autoritatea Electorală Permanentă și a fost în litera legii. 

Automobilul Tesla, de 636.196 de lei, adică peste 133.000 de euro, este electric, de culoare albastră, are șapte locuri, peste 500 km autonomie și peste 560 de cai putere. Este o versiune de top a producătorului auto. Fostul șef al campaniei Pro România de la parlamentare, Constantin Iacov, a declarat, pentru Europa Liberă, că Victor Ponta a decis achiziția. 

Anul trecut, în aprilie, Pro România cumpăra și un Mercedes Sprinter, prețul de achiziție fiind în jurul a 50.000 de euro. Mașina ar fi primit îmbunătățiri ulterioare de încă 100.000 de euro și a fost folosită în campania de la locale și parlamentare pentru deplasarea liderilor Pro România. Beneficia de: televizoare, fotolii modificate, instalație nouă de climatizare și alte elemente de confort față de modelul din fabrică. 


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: