Politică

Mihai Tudose, ambasador! ”Am fitilul scurt”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că nu e interesat de postul de ambasador al României în SUA, așa cum a lăsat să se înțeleagă vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău. 

Tudose a fost întrebat, într-un interviu la Prima News, dacă ar putea fi următorul ambasador al României în SUA, aşa cum a susţinut Sighiartău.

”Omul e în criză de imagine, bate câmpii, plimbă galoşul prin curte. S-a găsit vorbind. Nu pune Ciolacu ambasador. Poate domnul preşedinte Ciolacu o să pună un ambasador în America”, a spus Mihai Tudose.

Chestionat dacă ar fi interesat de postul de ambasador în SUA în cazul în care Marcel Ciolacu ar ajunge preşedintele României, Mihai Tudose a negat.

”Nu, nu mă interesează. În general nu mă interesează postul de ambasador. N-aş putea spune că diplomaţia mă caracterizează. Am fitilul scurt şi nu suport ipocrizia”, a concluzionat eurodeputatul PSD.

Robert Sighiartău a susţinut că premierul Marcel Ciolacu şi-ar dori schimbarea ambasadorului în SUA Andrei Muraru de la Washington, după disputa din SUA, iar în funcţia de ambasador ar putea fi trimis Victor Ponta sau Mihai Tudose.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button