Politică

Liberalul Chirica se așteaptă să intre la pușcărie

Primarul Mihai Chirica a demisionat din funcție. Acesta a fost obligat de șefii din PNL să recurgă la acest gest considerat a fi extrem. Dosarele penale pe care le are s-ar părea că l-au trezit pe Chirica din somnul în care se află de două mandate

Șoc în prag de alegeri! Mihai Chirica a demisionat din funcția de primar al Iașului. Duminică, încă de la primele ore ale dimineții, șefii din cadrul Partidului Național Liberal l-au chemat la apel. După o ședință de câteva ore, Chirica a fost determinat să plece atât din partid, cât și din fotoliul de primar al Iașului. Situația este una de-a dreptul inexplicabilă. De ce s-a întâmplat asta? Greu de spus.

Dosarele primarului Chirica ar fi, de fapt, adevăratul motiv al demisiei sale. El a primit semnale clare care spun că va fi condamnat. Demisionând, crede că judecătorii vor fi mai blânzi și că nu va ajunge la pușcărie. Greu de crezut. Faptele pe care le-a comis sunt greve și pentru ele trebuie să plătească. Totuși, cine va ajunge la comanda Primăriei Iași? De ieri, Daniel Juravle este viceprimar cu atribuții de primar. Unele voci spun că el ar urma să fie susținut de PNL în cursa către Primăria Iași. Acesta și-a dorit asta încă din clipa în care Chirica a fost chemat la ultimele audieri de la DIICOT. Atunci, Juravle s-a văzut în scaunul primarului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button