Magazin

Larisa Iordache a devenit dublă campioană la Europene

Dubla campioană europeană a povestit cât de greu i-a fost să revină, după perioada de pauză cauzată de accidentări. „O poveste lungă, spusă în câteva cuvinte… Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă”, a notat Larisa Iordache pe Instagram.

 „În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după atâta timp de pauză… cu greu mai speram la o revenire, însă… Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Aşa cum au făcut-o antrenorii mei @loumtlc şi @cristi_aerobic (Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, n. red.) de la bun început”, a mai scris Larisa Iordache.

Gimnasta de 24 de ani a ținut să le mulțumească antrenorilor pentru că au avut încredere în ea. „Antrenorii nu au renunţat niciodată să creadă în mine, să mă susţină exact aşa cum am eu nevoie. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulţumesc! Sunteţi cei mai tari. Vă iubesc!”, a precizat Larisa Iordache.

Larisa Iordache a ţinut să le încurajeze şi pe coechipierele sale din echipa României: „Şi nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor (@stanciulescu_ioana, @sfiringu_silviana, @trica_daniela, @antoniairina) cu care am făcut o echipă că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. Important este să credeţi în voi, să munciţi mult şi să mergeţi mai departe cu multă încredere. Să luptaţi mereu până la capăt şi să faceţi cu drag acest sport, care nu este chiar uşor, dar este foarte frumos. Vă iubesc”.

„Și vă mulțumesc vouă, tuturor! Pentru energia voastră pozitivă, pentru mesajele voastre și cuvintele pe care mi le scrieți”, le-a transmis Larisa Iordache fanilor săi. Larisa Iordache a obținut două medalii de aur la CE 2020, la sol și la bârnă și două medalii de argint, cu echipa și la sărituri.

Sursă text: libertatea.ro

Sursă foto: mediafax.ro

Back to top button