JUSTIȚIE

IPJ Constanța va fi desfințat: În ultimii 5-10 ani s-a pierdut lupta cu criminalitatea

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a anunțat luni desființarea IPJ Constanța după tragedia de la 2 mai. „Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot care va fi model pentru celelalte IPJ-uri”, a spus ministrul de Interne.

„Am luat act de acuzațiile din presă și se opune o resetare completă a structurilor din MAI. Voi începe resetarea din județul Constanța și o voi extinde în toată țara. (…) Voi lua măsurile care urmează: Reorganizarea de sus până jos a IPJ Constanța. Întreaga structură organizatorică va fi regândită. Desființez IPJ și îl vom regândi pentru a avea o șansă în lupta cu criminalitatea. Noua organigramă va fi adoptată în jurul datei de 15 octombrie, până atunci va fi conducere interimară. Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot care va fi model pentru celelalte IPJ-uri. O nouă echipă managerială va gestiona activitatea curentă şi va fi condusă de doamna comisar şef Mădălina Vlangăr, actual director la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, ofiţer cu experienţă în cooperarea poliţienească internaţională, care a ocupat inclusiv poziţii de ataşat de afaceri interne, fost şef de brigadă de combatere a criminalităţii.”, a spus Predoiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button