Iohannis a negociat deja cu PSD noua coaliție cu PNL

Distribuie acest articol!

Liderii din eșalonul doi al partidului încearcă să înțeleagă jocul pe care îl fac liderii centrali ai PNL, dar mai ales care este jocul președintelui Klaus Iohannis.

Surse din PNL ne-au precizat că există deja o părere majoritară în rândul liberalilor: ”avem impresia că Iohannis deja a negociat cu PSD”.

În teritoriu, o alianță cu PSD nu este văzută deloc cu ochi buni de către liderii PNL. Aceștia au avut bătălii dure cu cei de la PSD, iar acum să se pună la aceeași masă ar fi extrem de dificil.

”Parcă ne batem cu morile de vânt! Iohannis ne împinge în groapă prin alianța cu PSD”, ne-a explicat un lider PNL din teritoriu.

Liderii centrali ai PNL tind să accepte o alianță cu PSD-ul, dar în eșaloanele inferioare este mare agitație. Primarii, aleșii locali și alți lideri PNL se gândesc cu groază cum vor explica electoratului că trebuie să aibă relații bune cu rivalii de ieri, de la PSD.

Opoziția față de o alianță cu PSD este foarte puternică în zonele în care liberalii au preluat puterea la ultimele alegeri locale de la PSD.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: