PoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Iohanis încalcă din nou constituția și continuă campania sa pentru PNL

Președintele României, Klaus Iohanis, continuă să dacă campanie pentru PNL, deși acest lucru este interzis prin constituția și care cere ca președintele să fie un factor echidistant și care să reprezinte pe toți cetățenii, indiferent de partidul politic pe care aceștia îl sprijină:

„Dragi români, alegerile se câștigă la urne, prin vot, nu se câștigă în sondaje, chiar dacă în ultimele zile tot mai des auzim că este dat câștigător Partidul Național Liberal, ceea ce este un lucru bun. Așadar, vă rog să mergeți şi să votați! Este extrem de important. Aţi fost alături de mine la referendumul din 2019 şi am reușit să oprim ciopârțirea legilor justiției. Aţi fost alături de mine și la alegerile prezidențiale. Așadar, mergeți la vot, ca să nu pățim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezență scăzută, a câștigat PSD şi a urmat coșmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiție, şi-a bătut joc de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim! Aţi fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală”!

Însă apelurile lui Iohanis nu prea mai au succes, românii s-au săturat de aroganța și ipocrizia lui. Nimeni nu îl mai respectă sau îl mai dorește pe Iohanis, așa că susținerea lui nu produce decât efectul invers: scade PNL și crește alte partide politice.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button