Știrile 60m.RO

Intimidări la adresa românilor din Valea Timocului? Sediul celui mai important partid românesc din Serbia a fost vandalizat

Intimidări la adresa românilor din Valea Timocului? O delegație AUR a fost prezentă în Serbia, unde au avut întâlniri cu membri ai Partidului Neamului Românesc și cu primarul comunei Bolevăț, Neboisa Marianovic în perioada 6-7 martie. Sâmbătă seara, sediul partidului din Bor a fost vandalizat.

„În loc să fie un motiv de bucurie că au venit frații din România, cineva ne-a spart geamul la biroul nostru. Noi stăm în clădirea asta de 12 ani, niciodată nu s-a întâmplat să avem o problemă. Facem un apel la toate instituțiile din Serbia și din România să condamne acest gest și vom cere de la poliția din Bor să îi găsească pe cei vinovați”, a declarat Predrag Balașevici, președintele Partidului Neamului Românesc din Serbia.

Delegatia Alianței pentru Unirea Romanilor a fost alcătuită din zece deputația și senatori AUR și a fost condusă de vicepreședintele partidului, Ringo Dămureanu.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, persoane stând jos şi interior
Back to top button