Gianina Șerban (AUR Ilfov): de 30 de ani un CARTEL conduce România. Nu avem autostrăzi, nu avem spitale civilizate

Distribuie acest articol!

Au trecut 30 de ani de la Revoluție și oamenii politici care au fost la guvernare în acești 30 de ani nu au reușit să creeze un sistem de autostrăzi în România, susține Gianina Șerban, candidat Alianța pentru Unirea Românilor la alegerile parlamentare pe Ilfov.

„Nu au reușit să construiască autostrăzi care să lege cele trei provincii mari ale României, nu avem șoseaua de centură funcțională. Nu avem cum să circulăm sigur pe străzile din România. Urmează 1 Decembrie, ziua Marii Uniri, dar se pare că suntem în același punct, la fel ca acum 30 de ani”, afirmă Gianina Șerban într-un material postat pe rețelele de socializare.

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor mai spune că „suntem îndurerați pentru ce s-a întâmplat aseară la Piatra Neamț. Este o tregedie nu doar în județul Neamț. Ceea ce s-a întâmplat acolo, se poate întâmpla oriunde în România. Ne rugăm și transmitem gânduri bune pentru eroul care a încercat să salveze viețile oamenilor intubați în secția ATI la Piatra Neamț. Aceștia sunt românii care trebuie să ducă România mai departe. Și-a riscat viața și este într-o mare cumpănă acum. Credem că Dumnezeu îi va observa fapta lui și îi va cruța viața, se va întoarce sănătos la familia lui”.

„Nu se investește în sănătate, nu se investește în educație. Politicienii aflați la conducere nu sunt capabili să gestioneze situațiile prin care trec toți oamenii de rând din România. Vă bateți joc de ceea ce noi trăim, vă bateți joc de famiile noastre. Nu sunteți capabili să gestionați criza provocată de coronavirus. Demisia voastră trebuie să fie înaintată cât mai curând președintelui, iar președintele trebuie să ceară demisia guvernului. Dacă este președintele nostru, dacă este președintele românilor, solicitați d-le președinte demisia guvernului”, conchide Gianina Șerban.

Gianina Șerban îndeamnă românii să iasă la vot pe 6 decembrie și să voteze cu sufletul.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: