George Simion: Nu batem palma cu neomarxiștii. Îi vrem dați jos de la guvernare

Distribuie acest articol!

George Simion rămâne fidel în ceea ce privește o posibiliă alianță între USR și AUR. Politicianul susține cu vehemență că pe cele două partide le leagă doar dorința de a-l da jos pe premierul Cîțu.

Acesta a declarat că îi vrea jos de la guvernare pe toți miniștrii care fac parte din formațiunea politică USRPLUS.

”AUR duce la bun sfârșit ceea ce a promis românilor. Oamenii mi-au cerut să scap de cei de la guvernare. Așa am apăsat pedala moțiunii. Suntem bucuroși că am strâns semnăturile. Nu ne interesează de ce USR vrea să își dea jos propriul guvern. Important e să nu fie piedici iar calendarul să funcționeze așa cum trebuie.

Florin Cîțu poate fi dat jos într-o săptămână, dacă PSD semnează moțiunea. Doamne ferește, noi nu dăm mâna cu ei. Nu batem palma cu neomarxiștii. Îi vrem dați jos de la guvernare.

Important e să semneze și PSD moțiunea și să voteze cât mai rapid calendarul acestei moțiuni. Trebuie să acționăm rapid și toți parlamentarii PSD.

Cu siguranță nu ne vom alia cu USR. Eu cred că Iohannis timpd e șapte ani nu a făcut nimic pe români și nu are o cădere morală să ne judece pe noi că nu avem o perspectivă europeană. El nu mai reprezintă de multă vreme un om iubit de români. cu siguranță asta a fost propunerea mea, să facem o moțiune de cenzură cu PSD.”, a declarat George Simion.

Marcel Ciolacu a declarat că social-democrații vor vota moțiunea USR-PLUS-AUR, dar PSD își dorește ca întreg Guvernul să plece acasă.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: