Știrile 60m.RO

George Simion la Reșița: Încrederea voastră este cea mai mare bogăție. Voi avea grijă de ea

George Simion, liderul AUR, a fost prezent astăzi la Reșița pentru a le mulțumi susținătorilor săi pentru faptul că au votat AUR și i-au convins și pe alții să procedeze în acest fel. Totodată, Simion le-a transmis tuturor că a venit timpul să punem „interesul națiunii române pe primul plan”.

„Românii noștri nu sunt buni, acum sunt făcuți căpșunari, șoferi de tir, când îl votau pe Iohannis erau buni, acum pentru că votează AUR să li se ia dreptul la vot. Noi reprezentăm toți românii, poporul român care s-a trezit și a votat altceva decât a vrut sistemul”, a declarat Simion.

N-au găsit nimic în declarația mea de avere, au zis că sunt sărac

„Tot ce am avut, apartamentul de la părinții mei, l-am pus în această bătălie și punem tot ce avem în această bătălie. Nu mă interesează să dobândesc ceva material, nu mă intersează să mă căpătuiesc, nu vreau mașini și nici vile. Sunt milioane de români care văd speranța în AUR. Încrederea lor este cea mai mare bogăție și o să fac totul pentru a avea grijă de această încredere”, a subliniat liderul AUR.

De azi înainte avem patrioți în Parlamentul României

„Trebuie să întindem mâna celorlalți români să ne iubim și să le spunem că îi iubim și că e timpul unirii românilor. E timpul să lăsăm ideologia de partid la o parte și să punem interesul națiunii române pe primul plan. trebuie să construim zi de zi, aveți grijă de AUR”, le-a mai spus George Simion celor prezenți.

Back to top button