Gabriela Cristea din nou pe micile ecrane

Gabriela Cristea revine în televiziune, pe postul Antena Stars, pentru a fi urmărită în cadrul emisiunii „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”.

De această dată, Gabriela Cristea nu va mai modera emisiuni matrimoniale. Aceasta invită publicul să îi urmărească, la noul reality show, pentru a surprinde momentele frumoase alături de soțul acesteia și cei doi copii, începând cu data de 20 ianuarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 21:00.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!’, a declarat Tavi Clonda. 

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Gabriela Cristea

%d blogeri au apreciat: