Politică

Eugen Teodorovici: „Ciolacu este proaspăt tătic, are niște tigăi care zangane în spatele domniei sale” – Video

Eugen Teodorovici, fost ministru PSD al Finanțelor și fost președinte executiv al PSD, a declarat vineri la Canal 33 că premierul Marcel Ciolacu ar fi „proaspăt tătic”. Teodorovici nu a prezentat și alte detalii.

„Nu dau niciodată într-un om aflat aflat jos, la pământ. Cum nu am dat nici în Florin Citu, nu voi da nici în el. Domnul Ciolacu are o problema și o problema mare față de Viorica Dancila. Dansul a plecat de la partid, dar așa cum am spus, din păcate, are niște tigăi care zangane în spatele domniei sale. Dar eu îi doresc tot binele din lume, mai ales acum că e din nou proaspăt tătic”, a declarat Eugen Teodorovici într-un interviu la postul Canal 33, făcând o pauză și zâmbind cu subînțeles.

Întrebat dacă Ciolacu are șanse la Președinția României, Teodorovici a negat și a făcut din nou aluzie la faptul că liderul PSD ar fi „tătic”.

„I-am urat tot binele din lume, dacă are un Dumnezeu… Uite, a fost acum la Papa, a fost și la Muntele Athos, cine știe! Nu știu unde ar mai putea merge? Poate în Tibet, cine știe! De un botez e posibil să auzim la un alt șef de partid, dar nu la domnul Ciolacu. Acum încă nu!

Tot ce face face foarte bine mascat și asta înseamnă foarte mulți bani. Când ai un eveniment personal și dansul are câteva…

Domnul Ciolacu tot ce face e foarte bine mascat. Când ai un eveniment personal și dansul are câteva la activ, și populația nu află, presă nu află înseamnă că s-au plătit multe, multe milioane de euro pentru a se ține sub capac!”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Realizatorul emisiunii nu i-a cerut amănunte, iar emisiunea s-a încheiat.

Vezi video de la minutul 37.00:

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button