Dictatură la USR-PLUS! Barna: Toţi delegaţii care vor participa la Congresul USR PLUS trebuie să fie vaccinaţi, altfel nu votează

Distribuie acest articol!

Dan Barna a anunţat că Biroul Politic al USR PLUS a decis, luni, ca toţi delegaţii care vor participa la Congresul formaţiunii unde va fi aleasă conducerea partidului trebuie să fie vaccinaţi.

În caz contrar, ei nu vor putea vota nici măcar online, fiind înlocuiţi de supleanţi.

„Ne uităm în jur şi vedem că valul patru devine o realitate în toate ţările. În acest context, discuţiile care sunt în spaţiul public şi pe care le vom duce mai departe în şedinţa coaliţiei şi în Guvern sunt legate de măsurile pe care le vom lua. Mesajul e unul foarte clar – nu există altă variantă decât vaccinarea.

De aceea, vă spuneam despre decizia USR PLUS ca toţi colegii noştri care vor să vină la Congres trebuie să fie vaccinați. Este o decizie a Biroului Naţional foarte clară ca la Congresul din 2 sau 3 octombrie trebuie să fie vaccinaţi. Nu sunt vaccinaţi, nu vor participa. Nu vor vota, vor fi înlocuiţi de supleanţi”, a afirmat Dan Barna, după şedinţa de luni a Biroului Politic Naţional al USR PLUS. 


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: