Politică

Detalii de culise! Cum încearcă partidul unic PSD-PNL și SRI să distrugă AUR

SRI s-a dezlănțuit împotriva partidului AUR prin infiltrări și distrugerea listelor de candidați la locale.

SRI acționează în interesul partidului stat PSD-PNL cu ajutorul jurnaliștilor acoperiți infiltrați prin toate redacțiile. Zilnic se pun știri la jgheab, care mai apoi sunt diseminate de toți infiltrații serviciului pe toate canalele de presă. Din toamna anului trecut au fost infiltrate echipe mixte de jurnaliști acoperiți în toate redacțiile mari pentru a controla total campaniile electorale din 2024. Așa se justifică valul de știri negative la adresa partidului AUR și a președintelui George Simion.

La nivel politic suntem conduși de ultimele slugi. Cei mai mari borfași și infractori au fost puși în fruntea țării de SRI și SIE. Am ajuns să fim conduși de unul de la Buzău care vindea covrigi în piață, cartușe de Kent și Pepsi la colț de stradă, Marcel Ciolacu. În dreapta lui stă un valutist și hoț de buzunare prin Paris, Fredy Simonis. Avem președinte un profesor de fizică, fost turnător la Securitate, un trădător de țară cum rar s-a mai văzut pe aceste meleaguri. În aceste zile a reușit să ne lase fără un miliard de euro pentru o vizită la Casa Albă. Suntem obligați să cedăm gratuit Ucrainei singurul nostru sistem de apărare antiaeriană PATRIOT. Ar fi mai multe dar nu sunt funcționale. Banii s-au furat.

Serviciul Român de Informații a lucrat intens la distrugerea partidului AUR în ultimii ani și asta se vede acum în plină campanie electorală. Liste întregi de consilieri și candidați se retrag de pe listele AUR, pentru a lăsa partidul fără candidați pe diferite județe și chiar la sectoare în București. SRI are întotdeauna pârghiile necesare de a crea și distruge partide politice. Nu politicienii conduc țara. Ei sunt doar simple marionete ale acestor generali SRI și SIE. Cei care nu sunt sub ascultare plătesc prețul, la fel cum plătește acum George Simion.

George Simion a căzut victimă în acest război cu structurile mafiote ale statului român. Dacă nu au reușit să distrugă centrul de putere al partidului și să îi cumpere parlamentarii, serviciile au infiltrat AUR cu tot felul de indivizi arondați partidului unic PSD-PNL. La un semnal au început să apară ca ciupercile după ploaie. Îi vedem acum la alegeri. Rând pe rând părăsesc partidul AUR și îl lasă descoperit.

Un caz interesant a fost la Buzău și la sectorul 6. Marius Ichim, fostul șef al AUR București a fost mirosit de mult timp că umblă cu cioara vopsită și a fost tras pe linie moartă. A plecat la PNL. Mama sa este candidatul PNL la Buzău. Tatăl dl. Ichim senior este fostul șef al ”doi și-un sfert”, serviciul secret al MAI. Elena Năstăsoiu, candidatul AUR la primăria Buzău și-a retras candidatura în miez de noapte împreună cu consilierii, fix când nu se mai puteau face modificări. La câteva zile s-a afișat la braț cu Ichim la conferința de presă a PNL. Doamna e cunoscută ca o educatoare de vază a viitorilor cursanți SRI.

Valentin Florea – Marius Ichim

Valentin Florea, ex-candidatul AUR la primăria sector 6 este și el un apropiat al domnului Marius Ichim. Și el s-a retras cu scandal de pe lista AUR la primăria sector 6. Zilele trecute s-a descoperit că Republicanii au luat valizele cu cash de la PSD pentru a se retrage de pe listele AUR. Andrei Tinu, ex-candidatul la primăria Sector 2 este implicat direct în această schemă. Toți consilierii de la Republicani s-au retras de pe listele AUR la București.

La Sectorul 1 o parte din oameni au plecat cu scandal, bineînțeles și ei tot cu epoleții, tot în echipă cu cei de la Buzău. Dacă nu au reușit să o saboteze suficient pe candidata AUR la primăria Sector 1, Ioana Ramona Bruynseels, au trecut la trucuri murdare.

George Tuță, candidatul SRI la primăria Sector 1 i-a contestat candidarura Ioanei Ramona Bruynseels prin interpuși, în speranța că un judecător corupt o va scoate din joc și astfel candidatul securității va primi fotoliul de edil, Clotilde Armand fiind pe topogan în urma unui mandat dezastruos.

Oamenii serviciilor au încercat să îi cumpere cu sume fabuloase inclusiv pe liderii din conducerea AUR. Atât de disperați sunt.

Asta e realitatea românească. Cine ridică puțin capul e tăiat din fașă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button