Magazin

Declarațiile Anei Maria Prodan despre fostul soț

Cine este primul soț al Anamariei Prodan. Înainte de a de căsători cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost măritată timp de 9 ani cu un alt bărbat.

În perioda 1998-2007, primul soț al Anamariei Prodan a fost baschetbalistul Tibi Dumitrescu. El este și tatăl fetelor sexy-impresarei: Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani.

Anamaria Prodan și-a cunoscut primul soț în urmă cu 22 de ani în România, la o discotecă. Totuși, Tibi Dumitrescu locuia în Statele Unite. Astfel, cei doi și-au unit destinele peste ocean, iar fetele lor s-au născut tot în America.

Primul pas în relație l-ar fi făcut chiar Anamaria Prodan și cei doi au devenit un cuplu la o săptămână de când s-au cunoscut.

‘Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America.

Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University’, a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au decis să pună capăt mariajului, după 9 ani, în anul 2007. Cei doi și-au dorit să țină totul secret la acel moment.

Anamaria Prodan a povestit în urmă cu ceva timp despre discuțiile pe care le-a avut cu primul soț în urmă cu mai bine de 13 ani.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii.

Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. 

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu primul soț

Atât Anamaria Prodan, cât și primul soț și-au refăcut viața după divorț. În vara anului 2008, impresara s-a căsătorit cu Laurențiu Reghcampf, iar Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit.

Cei doi foști soți au o relație excelentă în continuare: sunt foarte buni prieteni. În plus, Anamaria Prodan se înțelege bine și cu actuala soție a primului ei soț

Anamaria Prodan și primul soț sunt buni prieteni

„Acum, eu şi fostul meu soţ suntem prieteni. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere.

Facem glume de genul „bine că te-am lăsat’. Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, a mărturisit Anamaria Prodan despre primul soț.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Ana Maria Prodan

Back to top button