Opinii

Dan Bucura: e nevoie în parlament de partide precum AUR

Jurnalistul Dan Bucura ridică suspiciuni asupra intereselor institutelor de sondaje din România și susține că apariția AUR pe scena politică este de bun augur deoarece poate crea un echilibru între partidele mai mari și să țină o balanță politică:

„Aseară, într-un puseu de sinceritate la Antena3, Rareș Bogdan a confirmat ceea ce v-am spus eu acum o săptămână: partidul AUR e la un pas de pragul electoral!

„E un partid pe scena politică, poate fi surpriza alegerilor. Ne-a apărut în sondaje în ultimele două săptămâni. Partidul AUR…… „, a declarat Rareș.
– Concluzia e una singură. Golanii care se ocupă de sondaje încearcă în continuare manipulări ieftine. Este imposibil ca AUR să fi ajuns la 5 la sută, fără să fi apărut până acum pe „radarul” caselor de sondare..

În altă ordine de idei, eu cred că e nevoie în Parlament și de partide mici precum AUR. Altfel, jucătorii mari își împart influența tacit doar între ei. Cei mici pot fi vocali și adesea utili…”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button