Magazin

Cum să fii în formă în 2021?

Sarbătorile ne aduc mese îmbelșugate și alimente grase ce pot duce la modificări ale corpului, precum kilogramele în plus. Pentru a reveni la fizicul dinainte sau la corpul dorit de mult timp este nevoie de câteva măsuri drastice pe care ar trebui să le luați odată cu anul 2021.

  1. Realizați un plan alimentar: ce alimente puteți consuma și în ce cantitate, pentru a vă fi mai ușor să alegeți alimentele din supermarket sau pentru a găsi rețete mai ușor.
  2. Sportul va fi prietenul vostru: dacă nu aveți un hobby, atunci puteți să stabiliți un antrenament acasă sau achiziționați un abonament la aerobic/ dans/ fitness/ pilates sau alte sporturi.
  3. Stabiliți obiective scurte, pentru a scădea în greutate și a deveni mai sănătoși.
  4. Stabiliți un program pentru mese și pentru sport: studiile arată că fiecare persoană se poate obișnui cu o anumită activitate sau program daca aceasta este repetată timp de 21 de zile.
  5. Folosiți un jurnal alimentar pentru a urmări evoluția ta.
  6. Beți multe lichide: apă, ceai sau sucuri naturale.
  7. Achiziționați un produs vestimentar care vă place foarte mult, cu o măsură mai mică, pentru a vă ambiționa să fiți consecvent în ceea ce privește programul stabilit.
  8. Dormiți cel puțin 8 ore pe noapte.

Sursa foto: topfitness.ro

Back to top button