Politică

Cristian Terheș (AUR): “Agricultura noastră este distrusă, pas cu pas, de către birocrații de la Bruxelles!”

Cristian Terheș, candidatul Alianței AUR pentru Parlamentul European, consideră că actuala Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen ne vrea săraci, plini de datorii și ținuți în frig!

„România ar putea furniza hrană aproape întregii Europe! Dar, prin ordine de la Comisia Europeană, de la Bruxelles, agricultura noastră este distrusă.

PSD și PNL au susținut adoptarea în ultimii ani a unui amalgam de legi care favorizează fermele mari în detrimentul gospodăriilor agricole mici și, implicit, pe țăranii români. Fermierii români au parte de unele dintre cele mai mici subvenții din întreaga Uniune Europeană. În același timp, importurile necontrolate ale cerealelor din Ucraina bagă fermierii români în faliment.

Putem redeveni grânarul Europei, putem fi ”hambarul” ei, în care să se producă alimente sănătoase.

Vrem egalitate în subvenții, protecție împotriva importurilor, să oferim acces la finanțări, tehnologie și educație agricolă pentru modernizarea și eficientizarea agriculturii românești.

Agricultura românească este viitorul României și noi vom lupta pentru viitorul copiilor noștri!

Ce aveți de făcut pentru asta?
Pe 9 iunie, trebuie să votăm Alianța AUR!

Și nu doar pentru asta! Ci și pentru că mineritul din România dispare, la comanda UE și a birocraților globaliști! UE doreşte ca pretinsa energie verde, care nu e deloc verde, să înlocuiască sursele tradiționale, precum cărbunele.

Astfel, România e obligată de Ursula von der Leyen, prietena lui Iohannis și a ”coaliției” comasaților, să-și închidă termocentralele și minele.

În tot acest timp, state precum Germania natală a Ursulei sau Polonia redeschid minele de cărbuni. În contextul internațional în care fiecare țară îşi caută soluții pentru a-și asigura independența energetică, slugile de la PSD şi PNL supun România falimentului, distrugând sistemul energetic!

Virgil Popescu, ministrul trădător român care a întreprins aceste măsuri în România, înaintea tuturor, ajunge acum, drept recompensă, în Parlamentul European pe lista PSD şi PNL!

Doar în România actuala guvernare PSD și PNL își dorește să ne transforme din producători de energie în importatori.

Ce o să facă europarlamentarii AUR după alegerile din 9 iunie? Ne vom împotrivi acestor politici de vasalizare a României şi sărăcire a românilor!

Rămâne cum am stabilit! Pe 9 iunie votați candidații Alianței AUR!”, a spus Cristian Terheș.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button