Știrile 60m.RO

Claudiu Târziu(AUR): AUR, partidul patrioților, este singura alternativă la partidele sistemului

Claudiu Târziu consideră că Alianța pentru Unirea Românilor este singura alternativă viabilă la partidele sistemului. AUR este singurul partid condus de patrioți, care are un plan de acțiuni concrete pentru problem cu care se confruntă societatea românească.

„AUR este un partid nou al tinerei generații, un partid de patioți, care și-a propus să unească românii de pretutindeni, atât din punct de vedere spiritual-moral, cât și cultural-politic. Candidez din partea AUR pentru că este unica speranță de a da startul unei schimbări profunde a clasei politice”, explică într-un scurt video Claudiu Târziu.

„AUR este unica alternativă viabilă la partidele sistemului pentru că majoritatea covârșitoare a membrilor săi sunt oameni care n-au mai făcut politică, dar au fost implicați în societatea civilă și au dezvoltat cariere frumoase”, a mai spus reprezentantul AUR.

Totodată, Claudiu Târziu a subliniat faptul că în ultimii ani o minoritate care simpatizează ideologia neomarxistă a lansat atacuri asupra Bisericii Ortodexe și a credincioșilor săi. „Am asistat la atacuri variate, începând de la banala bășcălie până la blasfeimie, credincioșii au fost batjocuriți în fel și chip, iar sărbătorile ne-au fost interzise în câteva rânduri. Acest lucru trebuie să înceteze. și acest lucru se poate întâmpla dacă există o rezistență organizată a bisericii, adică a unei comunități de credincioși”.

Back to top button