Politică

Chirieac: Spaţiul opoziţiei este liber la acest moment, iar AUR a prins culoarul

Analistul politic Bogdan Chirieac spune că spaţiul opoziţiei este liber la acest moment, iar AUR a prins bine culoarul, în timp ce USR e în concediu de la începutul verii, iar PSD şi PNL atrag toată furia populară din această perioadă şi nu numai, scrie dcnews.ro.

„Spațiul opoziției e liber în acest moment, pentru că PSD și PNL sunt împreună la putere. Ei acumulează acum toată nemulțumirea populară din cauza facturilor, criza energetică, inflația galopantă, toate nenorocirile care sunt acum mai ales în România și în restul lumii. După pandemie s-au acumulat nemulțumiri și așa mai departe. Spațiul opoziției este liber. AUR nu a mai apăsat pe pedală după ce s-a terminat pandemia, ei s-au concentrat foarte mult pe combaterea restricțiilor. La USR ce să mai spun, „sunt singurul userist” care a muncit vara asta… De când a început vara, tot USR-ul a plecat în concediu. Nu i-ați mai văzut, nu i-ați mai auzit, nu au mai existat! Sunt luptele interne, nu au predicat, au încercat ceva și n-au mai făcut nimic. Acum, George Simion ocupă acest spațiu al opoziției. Sigur, audiența nunții a fost de milioane de spectatori, cu România TV în frunte, urmată de celelalte televiziuni. Milioane de oameni au urmărit nunta. Sigur, nu toți sunt simpatizanți AUR sau cu atât mai puțin votanți AUR, dar o parte din ei măcar matematic vor fi atrași de acest partid”, a arătat analistul politic Bogdan Chirieac.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button