[BREAKING NEWS] AUR a început negocierile pentru demiterea lui Florin Cîțu

Distribuie acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor a început negocierile pentru demiterea lui Florin Cîțu. George Simion și Claudiu Târziu, copreședinții formațiunii politice, susțin ferm că acest guvern și-a demonstrat lipsa capacității de a deține frâiele puterii, ținând cont de evoluția economică a României din ultimele luni. Inflația a atins cote alarmante, prețurile cresc de la o zi la alta, iar românii sărăcesc.

Potrivit unui comunicat de presă, AUR a început negocierile cu parlamentari de la toate forţele politice astfel încât moţiunea de cenzură de la începutul sesiunii parlamentare de toamnă să aibă şanse reale să treacă, iar românii să scape cât mai repede de Guvernul Florin Cîţu.

„Oamenii s-au săturat să fie îndatoraţi, umiliţi, hăituiţi, presaţi să se vaccineze şi trataţi drept infractori în propria lor ţară de către un infractor dovedit, un ţepar şi un mincinos. Invităm toţi parlamentarii responsabili şi patrioţi să ni se alăture în demersul de a face dreptate pentru România, prin trimiterea acasă a lui Florin Cîţu şi a găştii sale de incompetenţi şi ţepari”, a declarat George Simion.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: