Breaking: Dragnea rămâne în închisoare. Magistrații au respins definitiv cererea de eliberare condiționată

Distribuie acest articol!

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea rămâne în închisoare, după ce Tribunalul București i-a respins joi cererea de eliberare condiționată. Decizia este definitivă. Liviu Dragnea va putea face o nouă cerere de eliberare condiționată abia după data de 27 august.

Știrea inițială:

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Magistraţii Tribunalului Bucureşti se vor pronunța astăzi, 27 mai, cu privire la liberarea condiţionată a fostului lider PSD. Decizia magistraţilor ar urma să fie definitivă. Tribunalul Bucureşti a avut şi miercuri pe ordinea de zi dosarul care priveşte eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea, însă cauza a fost amânată pentru joi.

Liviu Dragnea şi-a pledat cauza în faţa instanţei. „Sunt o persoană care nu are un comportament jignitor, am suportat şi îndurat toate abuzurile în 9 luni de zile, muncă, hrană, sănătate, asistenţă juridică. Nu am avut nicio reacţie violentă, am participat la toate cursurile pe care le-am cerut. Mi-au zis că sunt prizonierul propriei mele educaţii.

Nu am înţeles de ce am fost adus aici şi nu înţeleg de ce nu beneficiez de eliberare condiţionată”, a spus, miercuri, Dragnea, în faţa judecătorilor. Întrebat de judecător dacă a înţeles sentinţa, condamnarea, fostul şef PSD a replicat că a „înţeles perfect”.

Totodată, el a cerut să fie eliberat pentru că s-a vaccinat anti-Covid.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: