Social

Austriecii și-au pierdut răbdarea: După Viena urmează București

Mii de austriecii au ieșit ieri în stradă la Viena pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de guvernul condus de Sebastian Kurz. În Austria protestele împotriva restricțiilor covid au devenit un fenomen național.

Cetățenii nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie și cu măsurile abuzive trasate de guvernul Kurz. Austriecii îi cer premierului Sebastian Kurz să plece acasă împreună cu tovarășii lui. Oamenii au nevoie de libertate, nu de impunerea unor restricții abuzive care nu au nici o bază legală.

După Viena urmează București

Românii au fost poate cei mai abuzați cetățeni ai Uniunii Europene în perioada pandemiei de coronavirus. În țara noastră s-au impus cele mai drastice măsuri și restricții de circulație, ne-au închis afacerile, ne-au distrus turismul și economia stă pe marginea prăpastiei gata să își dea duhul.

Cetățenii din toată Europa se ridică împotriva dictaturii impuse de guvernele antinaționale. A venit și rândul României să se ridice împotriva acestor abuzuri. În București va avea loc, astăzi, un protest masiv împotriva vaccinării obligatorii și a pașaportului de vaccinare.

Pașaportul de vaccinare este un proiect discriminatoriu și extrem de toxic ce atacă bazele fundamentale ale Uniunii Europene, respectiv libera circulație a cetățenilor. Ne-am săturat cu toții de aceste abuzuri și e timpul să ieșim în stradă, pentru că acest guvern marionetă reacționează doar la presiunea străzii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button