Politică

AUR își triplează scorul pe București. Mihai Enache, manager cu experiență – candidat la București

În ultimul sondaj de opinie publicat ieri de Atlasintel la comada Digi24, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru Primăria Capitalei, Mihai Enache, își consolidează poziția pe scena politică bucureșteană cu un trend ascendent remarcabil. Conform datelor, AUR se apropie de pragul de 9%, un semnal clar că formațiunea politică își extinde influența în rândul electoratului din București.

Analiza sondajului relevă o creștere impresionantă, indicând potențialul Alianței de a atinge sau chiar depăși așteptările de 12-15% în preferințele alegătorilor bucureșteni. Această tendință sugerează că mulți dintre alegători preferă să nu declare public intenția de vot, consolidând astfel teza unei creșteri subestimate în sondaje.

Mihai Enache, candidatul AUR la primărie, este o figură profesională de incontestabilă competență în administrația publică. Cu un trecut solid ca manager de proiect pe multiple investiții majore, Enache își demonstrează capacitățile și viziunea strategică pentru dezvoltarea Capitalei. Profilul său profesional, combinat cu un angajament neclintit pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor, câștigă rapid teren. Deși nu are notorietate publică, Mihai Enache are potențial de creștere în contextul circului oferit de contracandidații săi Piedone, Cîrstoiu și Dan. AUR a ales calea cea mai grea și nu a dorit să facă jocurile clanurilor mafiote ce vor să pună stăpânire pe Capitala României, dar a refuzat și diferite oferte din partea unor așa ziși candidați de carton, sinecuri ale sistemului care distruge România de 34 de ani.

Creșterea AUR pe scena politică a Capitalei este interpretată ca un semn al dorinței de schimbare a electoratului, în contextul unui peisaj politic național și local marcat de incertitudini.

În lumina acestor evoluții, AUR și Mihai Enache se poziționează ca protagoniști ai unei noi ere politice în București, oferind alegătorilor o alternativă credibilă și o viziune revitalizată pentru viitorul Capitalei. Mihai Enache, cu un profil public în creștere și un suport electoral în expansiune, își afirmă rolul de lider capabil să răspundă așteptărilor cetățenilor și să conducă Bucureștiul spre o nouă etapă de dezvoltare și prosperitate.

Cu o campanie bazată pe profesionalism, dedicare și viziune, Mihai Enache are o campanie orientată spre nevoile reale ale comunității, total diferită de gogoșile electorale oferite de oamenii sistemului odată la patru ani.

AUR a ales calea cea mai grea și nu a dorit să facă jocurile clanurilor mafiote ce vor să pună stăpânire pe Capitala României, dar a refuzat și diferite oferte din partea unor așa ziși candidați de carton, sinecuri ale sistemului care distruge România de 34 de ani.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button