Politică

AUR a inițiat Programului Național „Casa Noastră”: 150.000 lei pentru persoanele tinere căsătorite, pentru achiziționarea sau construcția unei locuințe

Alianţa pentru Unirea Românilor a depus la Senat o iniţiativă legislativă în sprijinul familiilor tinere. Este vorba despre implantarea Programului Național „Casa Noastră”, prin intermediul căruia statul român va putea împrumuta fără dobândă persoanele tinere căsătorite pentru achiziționarea sau construcția unei locuințe.

Este vorba despre implementarea Programului Național „Casa Noastră”, prin intermediul căruia statul român va putea împrumuta persoanele tinere căsătorite cu 150.000 de lei, fără dobândă, pentru achiziționarea sau construcția unei locuințe. Sprijinirea și acordarea de facilități financiare tinerelor familii este una dintre prioritățile asumate de partidul Alianța pentru Unirea Românilor încă de la înființarea sa.

Senatorul AUR, Claudiu Târziu: E vorba despre un credit garantat de stat, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, 150.000 de lei, care se acordă tinerilor familii. Acest credit este stins pe măsură ce se nasc copii în familiile respective. La primul copil se șterge din datorie 50.000 de lei, la al doilea încă 50.000 și la al treilea încă 50.000. În cazul familiilor cu trei copii, deci, acest credit este suportat integral de stat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button