Magazin

Andreea Balan surprinsă alături de Tiberiu Argint

În septembrie, Andreea Bălan a celebrat un an de la nuntă în plin divorț. Chiar dacă detaliile nupțiale arătau că ea și George Burcea își vor dedica viața unul celuilalt, scenariul nedorit de nimeni adus de soartă în realitate nu și-a atins deznodământul nici astăzi. Partea bună este că cei doi soți au renunțat la declarațiile virulente. Astăzi, își trăiesc iubirile în afara trecutului. George Burcea cu Viviana Sposub și Andreea Bălan cu Tiberiu Argint.

Cuplul din urmă a fost surprins weekend-ul trecut de fotoreporterii CanCan într-unul dintre cele mai renumite centre comerciale din zona de nord a Capitalei. În timpul periplului prin mall, Andreea Bălan și noul iubit s-au purtat ca o adevărată familie. Grijuliu și atent la fiecare mișcare a vedetei, Tiberiu nu a scăpat-o din ochi pe iubita sa, dar nici din mână, dorind să o simtă mereu aproape. Tot el a fost cel care a cărat pungile cu cumpărăturile făcute de Andreea Bălan.

Timp de câteva ore, îndrăgostiții s-au perindat prin mall și au luat la pas mai multe magazine de haine, de unde Andreea nu a vrut să plece cu mâna goală.

Sursă text: playtech.ro

Sursă foto: playtech.ro

Back to top button