Magazin

Ana Maria Prodan tranșantă vizavi de anumite femei din Romania

Ana Maria Prodan s-a arătat dezgustată de femeile din România care își cumpără accesorii contrafăcute.

Unele femei din România nu își permit accesorii originale și preferă să cumpere produse contrafăcute. Ana Maria Prodan își spune părerea vizavi de ele.

Eu cred că trebuie să muncești ca să îți permiți o astfel de geantă, trebuie să știi să o porți, să ai atitudinea adecvată să porți o astfel de geantă. Oamenii care își cumpără fake-uri nu pot depăși un anumit nivel. România, 99% din femeile astea poartă fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. Sunt unele care pun botul la așa ceva. E plină China, e plin și Dubaiul de fake-uri, dacă vrei. Te duci și le iei cu 30 de dolari”, a spus Anamaria Prodan.

„Am făcut mulți bani din fotbal, niciodată nu am socotit, dar am cheltuieli mari cu jucătorii, cu antrenorii. Am făcut mulți bani… milioane de euro. Obțin contracte bune pentru că sunt Anamaria Prodan Reghecampf, obțin contracte TV pentru că sunt cea mai bună. Exact cum ziceam, nu știe nimeni câți bani ai în cont, dar dacă lumea te cunoaște, ești bun”, a mai adăugat aceasta.

Sursă text: prosport.ro

Sursă foto: capital.ro

Back to top button