Social

A reînceput coșmarul șoferilor: Trafic intens pe Valea Oltului și Valea Prahovei

Traficul este intens luni încă de la prânz pe valea Prahovei, formându-se coloane de maşini între Predeal şi Buşteni, precum şi pe Valea Oltului, pe raza staţiunilor Călimăneşti şi Căciulata, transmite News.ro.

„Traficul este intens la această oră -11:30 – pe DN 1 Ploieşti – Braşov, astfel că s-a format coloană de la ieşirea din Predeal către centrul staţiunii Buşteni (tronsonul kilometric 139 – 132), pe sensul de mers către Capitală, precum şi pe raza localităţii Comarnic (tronsonul kilometric 109 – 107), judeţul Prahova, pe acelaşi sens”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii recomand şoferilor să sporească atenţia la volan şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate.

„Luaţi în considerare folosirea rutelor alternative, respectiv DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti sau DN 73 Râşnov – Bran – Câmpulung”, transmit reprezentanţii Infotrafic.

De asemenea, sunt semnalate valori ridicate de trafic pe sensul către Sibiu al DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe raza staţiunilor Călimăneşti şi Căciulata, judeţul Vâlcea.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, traficul rutier se desfăşoară fluent, fără evenimente rutiere în desfăşurare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button