Politică

Triunghiul Bermudelor din Aviatorilor 86: Ciolacu, Iohannis şi vila de „7 milioane de euro”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, referitor la costurile renovării unei vile RA-APPS în Bulevardul Aviatorilor, că nu ştie dacă imobilul este pregătit pentru preşedintele Klaus Iohannis, după terminarea mandatului, pentru alt demnitar sau pentru închiriere, dar va cere Secretariatului General al Guvernului informaţii. Efectiv face mișto de noi. La nivelul arcului guvernamental toată lumea știa că i se construiește un palat trântorului de la Cotroceni.

Premierul spune că nu poate interzice RA-APPS sau Secretariatului General crearea unui plan de investiţii multianual.

„Acum nici nu pot interzice RA-APPS-ului sau Secretariatului General să nu-şi facă un plan de investiţii multianual. (…) Haideţi să ne vină toată informaţia de la RA-APPS şi de la… Normal că eu o să cer secretarului general toate informaţiile şi sunt ferm convins că veţi avea răspunsurile”, a declarat Ciolacu.

Pe de altă parte, el a reamintit că o altă vilă RA-APPS renovată pentru a fi locuită de fostul preşedinte Traian Băsescu a fost, în cele din urmă, închiriată unei ambasade, întrebat dacă investiţia pentru vila din Aviatorilor nu este una opulentă.

„V-am spus foarte clar că nu ştim dacă acea clădire este destinată preşedintelui… Haideţi să nu… Se închiriază…ştiţi foarte bine că altă vilă a mai fost pregătită în trecut pentru preşedintele Băsescu şi a avut cu totul altă destinaţie, s-a închiriat pentru o sumă consistentă, da, către o ambasadă, da”, a declarat Ciolacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button