Politică

Silviu Oancea, candidatul AUR la președinția CJ Ialomița: „Pe 9 iunie scăpăm Ialomița de PSD!”

Silviu Oancea, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la Președinția Consiliului Județean Ialomița, a lansat un apel mobilizator către toți cetățenii județului. În cadrul unui eveniment electoral desfășurat în centrul orașului Slobozia, acesta a subliniat importanța alegerilor din 9 iunie și a îndemnat electoratul să participe în număr cât mai mare la vot pentru a aduce schimbarea mult așteptată.

„Pe 9 iunie scăpăm Ialomița de PSD!”, a declarat Silviu Oancea, în aplauzele și aclamațiile susținătorilor. „Este momentul să ne unim forțele și să demonstrăm că Ialomița merită mai mult. Votul fiecăruia dintre voi contează enorm. Doar împreună putem pune capăt unei perioade de stagnare, corupție și nepotism. Împreună putem aduce un suflu nou în administrația județeană.”

În discursul său, Silviu Oancea a evidențiat principalele probleme cu care se confruntă județul Ialomița sub administrația PSD: lipsa investițiilor în infrastructură, condițiile precare din spitale și școli, precum și nivelul ridicat al corupției. El a prezentat și soluțiile pe care le propune pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor, printre care se numără:

  1. Investiții masive în infrastructură: „Vom prioritiza modernizarea drumurilor și rețelelor de apă și canalizare, astfel încât fiecare localitate din județ să beneficieze de condiții decente de trai.”
  2. Sănătate și educație de calitate: „Vom aloca fonduri substanțiale pentru modernizarea spitalelor și școlilor, asigurându-ne că acestea sunt dotate corespunzător și că personalul medical și didactic este bine pregătit și motivat.”
  3. Transparență și luptă împotriva corupției: „Ne angajăm să implementăm un sistem transparent de gestionare a fondurilor publice și să combatem ferm orice formă de corupție și clientelism politic.”

Silviu Oancea a subliniat că aceste alegeri reprezintă o oportunitate istorică pentru Ialomița de a schimba direcția în care se îndreaptă județul. „PSD a avut suficient timp să demonstreze ce poate. Acum este timpul să le arătăm că ne-am săturat de promisiuni goale și de lipsa de acțiune. Votul vostru este arma cea mai puternică pe care o aveți. Folosiți-o cu înțelepciune pe 9 iunie!”

În încheiere, candidatul AUR a făcut un apel la solidaritate și unitate, subliniind că fiecare vot contează. „Vă rog să ieșiți la vot pe 9 iunie și să aduceți schimbarea de care Ialomița are atât de mare nevoie. Împreună, putem construi un județ mai prosper, mai transparent și mai echitabil pentru toți locuitorii săi. Pe 9 iunie, votați pentru viitorul Ialomiței!”

Silviu Oancea a accentuat importanța unui vot informat și responsabil, declarând: „Pe 9 iunie, nu doar că ne eliberăm de sub dominația PSD, dar ne redobândim și demnitatea și dreptul la o administrație corectă și eficientă. Este datoria noastră să ne implicăm activ și să ne asigurăm că viitorul nostru și al copiilor noștri este unul luminos și prosper.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button