CONSTRUCȚIIPoliticăȘtirile 60m.RO

Ajunge cât rău a făcut Țării, lăsați-l pe tataia Băsescu să se odihnească

PMP nu a reușit să treacă pe bune pragul electoral, asta este clar ca bună ziua, tot așa cum președintele Traian Băsescu nu a reușit să obțină majoritatea voturilor românilor în al doilea scrutin prezidențial și au falsificat foarte multe buletine venite din Europa.

Iată că și acum se încearcă aceeași schemă de fraudare: PMP nu poate intra în parlament, dar caută ceva procese verbale pe care să le falsifice prin servicii ca să îi permită PMP-ului accesul în parlament.

Serviciile nu au ce căuta în bătălia politică și țara are mult de suferit de pe urma acestui lucru. Serviciile trebuie să îi apere pe români și nu clanurile de mafioți organizați în partidele politice.

Se va face aceste lucru la comanda lui Klaus Iohanis, cel care are nevoie de procentele PMP ca să își poată construi o majoritate parlamentare.

Klaus Iohanis este principalul vinovat pentru eșecul PNL, ce nu a reușit să treacă decât cu puțin peste 25%. Da, PNL este un mare eșec.

Acolo nu este un eșec liberal ci este asocierea dintre un președinte nelegitim, care este urât de către români, și un partid politic. Toate relele lui Iohanis s-au dus peste PNL și acum tot el este cel care caută vinovați.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button