Social

Angajații de la Metrorex: Nu mai manipulați opinia publică și presa

Angajații Metrorex nu sunt dispuși să renunțe la protestul lor și le atrage atenția șefilor numiți politic, ministrului Cătălin Drulă și coaliției de guvernare să nu mai mintă populația și presa.

„Nu mai manipulați presa, oamenii din metrou sunt supărați pentru intimidare și masurile pe care le,, coaceți în culise., fără să îi consultați. NU spațiile comerciale sunt motivul revoltei salariaților din metrou. Noi nu putem muncii fără să respectăm instrucțiunile de serviciu, nu servicii, pe care ne obligați sa le încalcăm.”, anunță protestatarii Metrorex.

Drulă minte cu seninătate

„Nu cedăm! Domnul Drulă minte cu seninătate și domnul Paraschiv îi calcă pe urme! Dacă vă interesau problemele metroului poate acum nu eram în situația asta. Nu mai mințiți presa domnilor și puneți mâna la treabă. Vă asumați funcția pe care o dețineți?”, au mai scris angajații Metrorex pe Facebook.

Șefii de la Ministerul Transporturilor nu vorbesc niciodată de contractele ilegale cu francezii de la Alstom. România nu este singura țară unde francezii de la Alstom nu au jucat corect. Potrivit unei note a Oficiului de Fraude britanic înaintată justiției, Alstom ar fi plătit aproape 3,4 milioane de euro că să-și asigure diferite contracte pentru furnizarea de echipamente pentru garniturile de metrou operate de compania indiană Dehli Metro. În plus, procurorii britanici acuză compania de transport că a dat mită în valoare de 824.000 de euro pentru a câștigă un contract pentru livrarea a 62 de tramvaie în Varșovia. De asemena, Alstom ar fi plătit încă aproximativ 2,4 milioane de euro pentru contracte de furnizare de tramvaie și execuție de lucrări de infrastructură în capitală Tunisiei.

Procurorii români dorm în ghete. Justiția din Românie e în silențio stampa.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button