Politică

Cine e în realitate interlopul Piedone

Măi, oameni buni, voi ăștia care luați partea criminalului Piedone, treziți-vă odată!

Ăsta vă fura din toate pozițiile.

Piedone știa ce face şi ce semnează, mai are și alte dosare pe rol, a luat primăria pe persoană fizică, nu a scăpat nicio rubedenie și acolit pe care să nu îi angajeze, începând cu propriul fiu pe care l-a făcut deputat PSD. Iată o parte din ei:

1.Iulian Cârlogea – nepotul lui Piedone deține funcția de City Manager fiind incompatibil cu funcția de Consilier Local Sector 4 în Primăria condusă acum de Daniel Băluță, urmașul lui Piedone. Nepotul Cârlogea este „pușculița” lui Piedone, toată averea lui Piedone este trecută pe numele familiei Cârlogea inclusiv faimoasele automobile de epocă. Cu un tupeu maxim, Piedone a mers de mână cu nepotul Cârlogea la Marcel Ciolacu ca să îl numească Președinte la organizația PSD Sector 5 și potențial candidat la Primăria Sector 5.

  1. Andreea Cârlogea – nepoata, „rudă” cu City Managerul este Consilier Local în Sectorul 4 și a fost angajată în Primărie ca Șef Serviciu de „unchiul” Piedone după ce s-a transferat ilegal de la o instituție desființată de Primarul Ciprian Ciucu, cele 2 funcții fiind incompatibile.
  2. George Cârlogea – este tot „rudă” de gradul 1 cu City Managerului și deține funcția de Consilier Local Sector 5 și votează „fantasticele” proiecte propuse de „unchiul” Piedone.
  3. Șerban Andrei – ginerele lui Piedone deține funcția de Consilier Local Sector 5 și votează proiectele susținute de „tata-socru”.
  4. Florin Tilică – cumătrul lui Piedone a deținut simultan funcțiile de Director General al Societății Infrastructură DF5 SA și Consilier Local Sector 5, cele 2 funcții fiind incompatibile.
  5. Lucian Bogza – finul senatorului PSD Brăiloiu, de profesie tâmplar, Director în Primăria Sector 5 și membru în Consiliul de Administrație la Salubrizare Fapte DF5, cele 2 funcții fiind incompatibile. Lucian Bogza a fost Director General la Salubrizare și a băgat firma în faliment.
  6. Cosmin Vărzaru – finul deputatului PSD Florea, de profesie taximetrist, Director Adjunct și membru în Consiliul de Administrație la Salubrizare Fapte DF5, cele 2 funcții fiind incompatibile.
  7. Radu Preda – fost Director la ADP Sector 4 este transferat ilegal de Piedone în funcția de Director General AES SA. A reușit performanța să fie simultan Director la AES SA și Centrul Sfântul Andrei fiind pontat cu 16 ore pe zi la serviciu. Radu Preda a fost sponsorul campaniei lui Piedone.
  8. Sorin Petrovici – nepotul fostului lider țărănist Camenco Petrovici (fost Președinte CEC în guvernarea de tristă amintire CDR) și prieten de 25 de ani cu Piedone. Fiii lui Petrovici au fost anchetați de DIICOT pentru consum și trafic de droguri în timp ce figurau fictiv ca angajați la AES SA. Petrovici în calitate de Președinte al Consiliu de Administrație la Economat SA s-a “auto-angajat” ca Director și încasa împreună cu fii lui peste 10.000 euro lunar.
  9. Ion Iofciu – a fost răsplătit recent cu funcția de Consilier Local Sector 5 pentru că soția lui, Aurelia Iofciu este colegă de dosar cu Piedone fiind condamnată în primă instanță în Dosarul Colectiv și mai ales datorită faptului că a depus mărturie mincinoasă favorabilă lui Piedone.
  10. Claudiu Ceti – consilierul personal al lui Piedone este urmărit penal de DNA Constanța cu privire la faptele de evaziune fiscală și spălare de bani într-un circuit financiar în beneficiul lui Sorin Strutinsky, „partenerul de afaceri” al lui Mazăre și Nicușor Constantinescu. Ceti Claudiu este și membru în Consiliul de Administrație la Infrastructură DF5 SA, cele 2 funcții fiind incompatibile. Pe surse, se spune că a intermediat un comision de 1 milion de euro de la constructorii din Sectorul 5, Rotary și alte firme, tocmai în ajunul Revelionul forțându-i pe angajații Primăriei Sector 5 să vină la serviciu ca să semneze din cauză că se închidea Trezoreria Statului.>>

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button