Politică

Mihai Enache (AUR): Nicușor Dan fuge de promisiunile electorale din 2020

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, însoțit de membri AUR din București, s-au prezentat la sediul Prefecturii București unde Nicușor Dan își depunea candidatura pentru un nou mandat, pentru a-i aminti acestuia de promisiunile neonorate.

Astfel, aceștia au afișat mai multe pancarte uriașe cu promisiunile din 2020 ale lui Nicușor Dan, majoritatea rămase la stadiul de proiect 4 ani mai târziu.

„Suntem dezgustați, în calitate de bucureșteni, de modul în care Nicușor Dan se face că a uitat promisiunile electorale din 2020. Nu există nici măcar o promisiune îndeplinită din așa zisele “cifre ale noului  București”, programul cu care primarul actual și-a păcălit alegătorii în alegeri. Nicușor Dan a devenit un politician ca oricare altul, care nu are rușine să mintă în față alegătorul și să se facă apoi că nu s-a întâmplat nimic. Ne mulțumește pentru nimic și de pe panouri al căror cost încă nu-l știm. A trecut un mandat cu el la conducerea Bucureștiului, iar astăzi își depune candidatura spunând aceleași lucruri, că va face în următorii ani ce a spus că va face acest mandat. Vorbim pe stradă cu mulți oameni dezamăgiți, care au avut speranțe după mandatul eșuat al Gabrielei Firea, iar astăzi văd același eșec și după mandatul lui Nicușor Dan. În București nu este nevoie nici de usturoi, nici de matematică, este nevoie de administrație competentă și de rezultate”, a declarat Mihai Enache.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button