Internațional

Zelenski crede că Biden ar putea pune capăt războiului în 5 minute! Atac la Donald Trump

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că omologul său american Joe Biden ar putea pune capăt conflictului ucrainean în cinci minute renunțând la teritoriul ucrainean, dar Kievul nu este de acord, notează TASS.

„Dacă vorbim de încheierea războiului cu prețul Ucrainei, cu alte cuvinte, pentru a ne face să renunțăm la teritoriile noastre, ei bine, cred că, în acest fel, Biden ar fi putut pune capăt chiar și în cinci minute. Dar nu am fi de acord”, a spus el într-un interviu pentru ABC News.

El a comentat, de asemenea, remarcile fostului președinte american Donald Trump, care a promis că va opri lupta în 24 de ore. Zelensky a reiterat că Trump a avut deja această șansă în timp ce era în funcție. „Singura dorință de a pune capăt războiului este frumoasă. Dar această dorință ar trebui să se bazeze pe o experiență din viața reală. Ei bine, se pare că Donald Trump a avut deja aceste 24 de ore la vremea lui. Eram în război, nu un război pe scară largă, dar eram în război și, presupun că a avut acel timp la dispoziție, dar trebuie să fi avut și alte priorități”, a insistat liderul ucrainean.

Acestea fiind spuse, el a menționat câteva „semnale periculoase” cu privire la reducerea ajutorului acordat Ucrainei „de la anumiți politicieni” din SUA.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button