UE pe urmele Uniunii Sovietice: Viktor Orban, un Nicolae Ceaușescu al Ungariei

Distribuie acest articol!

Marine Le Pen, lidera conservatoare din Franţa, a declarat, marți, în cadrul unei vizite la Budapesta, că îl susține pe premierului ultraconservator ungar Viktor Orban în lupta cu Uniunea Europeană. Viktor Orban devine pe zi ce trece un fel de Nicolae Ceaușescu al Ungariei ce se poziționează împotriva mai marilor de la Bruxelles, la fel cum o făcea președintele nostru din epoca comunistă împotriva celor de la Moscova. Cu toate că l-au ucis pe Nicolae Ceaușescu în ziua de Crăciun, URSS-ul s-a dezintegrat la scurt timp ca un castel de nisip.

Marine Le Pen: Ungaria este din nou în avangarda luptei pentru libertatea popoarelor

“Ungaria anului 2021, sub conducerea dumneavoastră, este din nou în avangarda luptei pentru libertatea popoarelor”, a declarat Marine Le Pen, candidată la preşedinţia Franţei în alegerile de anul viitor, în cadrul unei conferinţe de presă comune cu premierul ungar.

“În această lună octombrie, momentul precum şi circumstanţele nu pot decât să ne inspire un gând emoţionant pentru eroii revoltei din 1956”, a afirmat ea, referindu-se la revolta împotriva regimului comunist din acea perioadă susţinut de Uniunea Sovietică.

Salutând “curajul” şi “determinarea” premierului ungar, Marine Le Pen şi-a luat “ angajamentul”, în cazul în care va fi aleasă şef de stat anul viitor, “să-i ofere sprijinul Franţei şi al poporului său pentru a reorienta o Uniune Europeană a cărei brutalitate ideologică ameninţă însăşi ideea de suveranitate” .


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: