Tudose: Cum e cu fără penali? Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?

Distribuie acest articol!

Europarlamentarul Mihai Tudose, politician făcut premier de ulterior condamnatul penal Liviu Dragnea, valorifică scandalul momentului legat de faptul că, în tinereţe, premierul Cîţu a intrat sub incidenţa legii în SUA după ce a fost prins băut la volan.

Deşi reprezintă un partid al cărui fost lider a plecat de la şefia partidului direct la puşcărie şi care a fost zguduit de numeroase scandaluri de corupţie, Tudose îl ironizează pe Florin Cîţu şi, nu în ultimul rând pe USR PLUS pe motiv că nu îl critică pe acesta că e “penal”.

“Scurtu’ drum către acasă…

După delirul continuu în care ne ţine de când e la butoane, după dezastrul provocat şi susţinut de el în tooooate domeniile, după, după….

Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional. Asta înseamnă să ai ştofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!!

Du-te acasă, Cîţu. Azi. Acum. Şi stai acolo. Fără pâine….

P.S. Alde Usr-pluş v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”, scrie Tudose, pe Facebook.

Miştourile lui Tudose vin în contextul în care, întrebat de presă dacă este adevărat că în 2001 a fost închis două zile în SUA pentru că a condus sub influenţa drogurilor sau alcoolului, premierul a recunoscut că a condus după ce a consumat alcool şi a sugerat că informaţia ar fi ieşit oportun la suprafaţă tocmai acum când el candidează pentru şefia PNL.

“Da, acum 20 de ani. A fost vorba de DUI. Este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani.

Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie. Apare acum când este o competiţie internă în PNL”, a precizat Cîţu.

Rugat să lămurească episodul din SUA, dacă s-a aflat la volan după ce a consumat alcool, premierul a afirmat:

“Eu am condus. A fost o greşeală. Am plătit foarte scump. Asta este. A trebuit să îmi vând şi maşina atunci, să merg un an de zile pe jos. A fost un eveniment acum 20 de ani. Vă daţi seama că nu este un eveniment cu care să te mândreşti, dar asta a fost”.

Informaţia despre povestea din SUA a fost făcută publică ieri de pagina Legalizăm.ro pe Facebook care a prezentat şi sentinţa prin care Florin Cîţu a fost condamnat, în anul 2001, la 2 zile de închisoare şi plata unei amenzi de 1000 de dolari. Evenimentul a avut loc în anul 2000.

“Motivul pentru care această ştire despre prim-ministrul României iese la iveală după 20 de ani, este că Florin Cîţu candidează pentru postul de preşedinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susţin contracandidatul domnului Cîţu, au început să îi sape groapa şi ne-au furnizat această informaţie pe care noi o considerăm de interes public.

Articolul în baza căruia a fost condamnat:

321J.2 Operating while under the influence of alcohol or a drug or while having an alcohol concentration of .08 or more (OWI).

Site-ul unde puteţi vedea detaliile despre dosarul ‘FLORIN CITU’

www.iowacourts.state.ia.us“, se arată pe pagina respectivă.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: