Trump a semnat ordinul executiv al reformei poliției

Președintele Trump a semnat un ordin executiv cu privire la reforma aplicării legii și a spus că „imobilizarea gâtului va fi interzisă, cu excepția cazului în care viața unui ofițer este în pericol”.

Modificarea legislativă survine în urma morții lui George Floyd în custodia Departamentului de Poliție Minneapolis și a protestelor care au urmat care au stârnit solicitări pentru schimbări ale metodelor poliției la nivel național.

Președintele SUA a făcut comentarii în Grădina Trandafirilor pe un ton conciliant, în timp ce a exprimat și un sprijin puternic pentru poliție înainte de semnarea oficială a ordinului, pe care l-a caracterizat ca promovând „cele mai înalte standarde profesionale”. El a mai spus: „Aceste standarde vor fi la fel de ridicate și la fel de puternice pe cât e posibil pe Pământ”.

„Suntem uniți de dorința noastră de a asigura pacea, demnitatea și egalitatea pentru toți americanii”, a spus Trump, menționând că s-a întâlnit cu familia lui Ahmaud Arbery, care a murit din cauza a doi bărbați albi la începutul acestui an și cu familiișe altor victime ale violenței rasiale.

%d blogeri au apreciat: