Politică

Surse PNL: Dacă Voiculescu este dovedit ‘impostor’ din cauza diplomei, pleacă cu tot cu PLUS de la guvernare

Surse politice din cadrul Partidului Național Liberal confirmă că și Florin Cîțu împreună cu mai mulți liberali și-au pus întrebări în legătură cu studiile lui Vlad Voiculescu.

În cursul zilei de ieri a fost anunțată o plângere penală la Direcția Națională Anticorupției formulată de cunoscutul avocat Dan Chitic, în care ministrul Sănătății este acuzat că a pretins că deține anumite studii universitare, fapt contrazis de presă și diferiți profesori universitari din România.

Dacă lui Vlad Voiculescu i se va dovedi oficial impostura, va fi dat afară din Guvern și va pleca cu tot cu PLUS. Problema studiilor lui Vlad Voiculescu este de interes și anumite persoane din cadrul coaliției de guvernare nu îl agreează pe ministrul Sănătății.

„PLUS cred că se va scufunda. Mă aștept să fie expulzat de la guvernare din cauza lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. Dacă se probează impostura lui Vlad Voiculescu, acesta va pleca din Guvern cu tot cu PLUS. Este o problemă urâtă aceasta privind diploma ministrului Sănătății. Devine o problemă a întregului Guvern. Ei trebuie să o rezolve cumva.”, a afirmat sociologul Bruno Ștefan pentru EVZ.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button