Politică

Surse: Felix Stroe va candida la Primăria Constanța din partea PNL

În acest moment există negocieri ca actualul primar al Constanței, Vergil Chițac, să candideze pentru un post de senator în Parlamentul României după un mandat dezastruos și mai multe probleme cu legea. Înțelegerea este tranșată de liderii de la centru, deoarece șansele lui Chițac de a mai obține un nou mandat sunt foarte mici, susțin surse politice pentru 60m.ro.

Felix Stroe este împins spre o candidatură din partea PNL deoarece Marcel Ciolacu optează pentru tandemul Decebal Făgădău la Primăria Constanța și Horia Constantinescu la Consiliul Județean. Astfel, marele baron roșu ar rămâne fără job, mai ales că Ciolacu nu agreează baroni cărora le era slugă pe vremuri. Toți cei care îl tratau cu superioritate pe vremuri sunt azi eliminați din partid de Marcel Ciolacu prin diferite căi, chiar și cu ajutorul DNA, iar Dumitru Buzatu este cel mai bun exemplu.

Practic, o să asistăm la o rocadă, la Constanța, între oamenii PSD și PNL. La primăria Constanța și-au mai anunțat candidatura Ovidiu Cupșa din partea AUR și Stelian Ion din partea USR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Nici unul nici altul, Constanța vrea cu Costin Răsăuțeanu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button