Știrile 60m.RO

Sorin Lavric (AUR): La ordinul Comisiei Europene, coaliția PSD-PNL pregătește mărirea TVA-ului

La ordinul Comisiei Europene, coaliția PSD-PNL pregătește mărirea TVA-ului. Gura păcătosului adevăr grăiește: ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a scăpat porumbelul din gură și a prevestit ce coșmar îi așteaptă pe români după decembrie 2024.

Conform anunțului făcut de domnul ministru, de la 1 ianuarie 2025, adică imediat după alegerile parlamentare de la finalul acestui an, coaliția PSD-PNL, o coaliție a dezastrului și a incompetenței, la ordinul Comisiei Europene, pregătește mărirea TVA-ului, inclusiv mărirea TVA-ului la alimente, de la 9%, cât este în prezent, până la 19%, afirmă senatorul AUR Sorin Lavric.

Asta înseamnă că, după ce îi vor momi pe români cu tot felul de promisiuni deșarte privind un trai mai bun, după ce le vor fura votul cât vor putea mai mult, coaliția PSD-PNL se va grăbi să-i „răsplătească” cu un mare val de scumpiri, totul din ordinul Comisiei Europene, cea care dictează politica fiscală a guvernului român.

AUR este singurul partid care poate opri aceste genocid fiscal împotriva românilor, de aceea trebuie să câștige alegerile parlamentare din acest an, spre a forma un guvern dedicat țării. Un guvern pentru români, nu împotriva românilor!, mai spune Lavric.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button