Știrile 60m.RO

Sorin Lavric (AUR): Ciucă și Ciolacu au transformat România într-un adevărat paradis pentru tot felul de inginerii fiscale

Cuplu de amatori politici Ciolacu-Ciucă, ajunși din nefericire la cârma țării, explică poporului cum se luptă ei în fiecare zi să elimine partidul AUR de pe scena politică, dar se prefac că nu văd cum evaziunea fiscală a explodat, transformând România într-un adevărat paradis pentru tot felul de inginerii fiscale, mai ales după ce acești bandiți și partidele lor pline de hoți au propus și au votat în Parlament un proiect de lege cu dedicație pentru infractori care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul e plătit, afirmă senatorul AUR Sorin Lavric.

Și cum hoții nu așteaptă să fie rugați prea mult să facă ce știu ei cel mai bine, conform datelor furnizate de Poliția Română, anul acesta au fost constatate cu 2.992 mai multe infracţiuni economico-financiare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, reprezentând o creştere de peste 21%. Cea mai mare creștere a fost însă la infracţiunile de evaziune fiscală, cu 846 de fapte, adică o creștere de peste 64% față de anul trecut. Cum campania electorală este abia la început, pentru că urmează alegerile prezidențiale, apoi cele parlamentare, iar cheltuielile electorale sunt și ele pe măsură, nu încape îndoială că până la finalul anului jaful va fi unul colosal. 

De aceea, infractorii de la PSD și PNL, organizați în Partidul Comasat Român, trebuie azvârliți de la conducerea guvernului direct în pușcărie pentru trădarea țării și subminarea economiei naționale, iar la conducerea României trebuie instalat un guvern format doar din profesioniști, iubitori de patrie, capabili să stopeze declinul economic care se accentuează pe zi ce trece, să găsească soluțiile necesare pentru îmbunătățirea traiului românilor de rând și să pună capăt acestei tâlhării legalizate de către domnii Ciolacu, Ciucă și Iohannis.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor vă cheamă la vot pe 9 iunie pentru a destructura clanurile mafiote de la PSD și PNL. Banii pe care firmele acestor infractori îi bagă în buzunarele lor, făcând evaziunea fiscală, sunt, de fapt, banii pentru educația copiilor voștri, sunt banii pentru sănătatea voastră și a bunicilor voștri. Nu-i lăsați pe acești nemernici să vă fure viitorul, mai spune Lavric.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button