Situație dramatică la Vaslui. Tânăr decedat la 48 ore de la rapel. Familia susține că dializa nu și-a făcut efectul din cauza vaccinului

Distribuie acest articol!

Andrei Zaharia, un tânăr de 35 de ani a decedat la mai puțin de 48 de la rapel. Soția acestuia susține că vaccinul „i-a grăbit moartea”. Bărbatul avea probleme de sănătate, se confrunta cu o boală renală cronică de la 14 ani și făcea dializă de trei ori pe săptămână, dar în urma administrării vaccinului, dializa nu și-a mai făcut efectul, scrie vremea nouă.

Direcția de Sănătate Publică Vaslui susține că „evoluția cazului nu poate fi pusă în legătură cu vaccinarea anti-COVID-19. Ionograma recoltată evidențiază o hiperpotasemie 7mEq/litru, ceea ce a declanșat tulburarea de ritm care a dus la stopul cardiorespirator”.

Soția lui Andrei Zaharia spune că întreaga poveste i se pare „cusută cu ață albă”, pentru că sunt lucruri care nu se leagă. „Pe certificatul lui de deces scrie că era dependent de insulină, dar el nu a făcut niciodată insulină. În decembrie, el a avut COVID-19. Corpul lui a putut să treacă peste boala asta, dar nu a putut să treacă peste ce? Peste vaccin? Inima îmi spune că vaccinul i-a grăbit moartea”, spune soția lui Andrei.

De asemenea, aceasta a lansat o ipoteză: efectul dializei, anulat de vaccin. „Concentrația ridicată de potasiu arată că Andrei nu a trecut pe la dializă, deși el a făcut-o chiar în ziua vaccinului. Este posibil ca efectul dializei să fi fost anulat de ceva. Noi credem că de vaccin. Pentru că practic, dializa nu a funcționat, nu i-a detoxifiat rinichii. Iar Andrei arăta încă de vineri seara ca și cum nu ar mai fi făcut dializă de două zile. La Centrul de dializă ar fi trebuit monitorizat , ar fi trebuit ca cineva să verifice valorile cu care intră un pacient în dializă și valorile cu care iese din dializă. Așa și-ar fi dat seama dacă dializa a funcționat sau dacă a existat vreo problemă. Nu este singurul pacient care a făcut în aceeași zi dializă și vaccin, iar apoi a început să se simtă rău, să aibă probleme cu respirația “, a mai declarat soția tânărului.

Citiți mai mult aici.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: